Vill du lära dig trolla?

Många vill idag lära sig hur själva tricket går till. Lite färre än dessa "många" vill lära sig att faktiskt göra tricken framför publik, vänner eller familj. Det är till er jag riktar mig!

Först och främst, man kan alltid boka en Workshop om man är lite nyfiken och vill lära sig lite kort på kort tid. Det passar bra i kombination med exempelvis en föreställning!

Är du mer seriös, och vill gå en kurs? Under 2016 höll jag i ett pilotprojekt med 7 elever. Dessa hade under en termin en träff i veckan med mig där vi gick igenom allt och inget, i totalt 10 veckor. Efter dessa 10 veckor hade vi en föreställning för släkt, familj och vänner - och det var superuppskattat. Än så länge tar jag in intresseanmälningar till en sådan "trolleriskola" på min mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. (observera att ingenting är bindande!).

Trolleriakademin 2023 håller på att planeras. Det kommer finnas totalt 10 platser. Vad ingår? Jo, ALL rekvisita du kommer behöva. Häften/böcker för de saker vi går igenom. Ett inlogg till skolplattformen där all teori finns igen, PLUS videogenomgångar på det vi har gjort. 10 träffar med mig á 1.5 timmar där vi tillsammans i gruppen går igenom allt ni behöver kunna. En föreställning där ni får bjuda in släkt och vänner, och uppträder tillsammans med mig! Vad kommer detta kalas kosta? En terminsavgift på 2 000 kronor. Hur intresseanmäler du dig? Jo, maila mig på This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

Är det så att du hellre vill ha privatlektioner? Det är inga problem! Kontakta mig så löser vi det.