Scentrolleri!
Vi börjar med det första viktigaste - det måste inte finnas en regelrätt scen för att jag ska kalla det "Scentrolleri"! Ofta räcker det med en liten yta på ett golv på runt 2 kvadratmeter, och publiken framför mig!

En trollkarl går upp på scenen med en full publik framför honom. Vad ska han göra? Vad är det för typ av tillställning? Vilken middag ska jag äta imorgon? Okej, den sista frågan kommer nog aldrig komma på tal under en föreställning. Under 30-40 minuter underhåller trollkarlen publiken med dåliga ordvitsar, bra humor, ännu bättre trick och delar ut känslan av att få ha bevittnad något som fysiskt inte är möjligt. Hur byter egentligen duken färg fram och tillbaka? Hur kan han äta rakblad och knyta fast dem i ett snöre med tungan? Hur tusan gjorde han det där? Det är frågor som hela publiken har med sig efter föreställningen, som alltid slutar med dundrande applåder. Ofta går många från publiken fram och berättar att det var bland det häftigaste som de sett!

Hur fungerar det?

Du har bokat 30 minuters scentrolleri till festen / bröllopet / eventet / middagen / sammankomsten. Runt en halvtimme innan (beroende på show) dyker jag upp. Du visar mig vart jag ska hålla i föreställningen. Om det är ljud- och ljussystem som behöver ordnas med så har du antingen ordnat det innan så jag kan göra en soundcheck, eller så har du bokat vår partner Party4Event som gjort allt det åt dig! Om det är ett mer avskalat trolleri som saknar ljud och ljus  så visar du bara upp platsen jag ska uppträda på. Sedan förbereder jag själva föreställningen innan vi släpper in publiken till sina platser. När jag känner mig klar och nöjd, så kommer jag ge dig en hint om att jag är klar - eller om du börjar bli otålig så kan du alltid komma och fråga hur det går!

Sedan är det showtime. Vi släpper in publiken till sina platser och antingen presenterar du mig (kanske som en del i en annan show?) eller så går jag upp på scenen och startar upp det - och levererar min föreställning!

Efter showen så packar jag ihop, och vi löser det praktiska innan jag lämnar lokalen.


Praktisk information

Beräknad tidsåtgång för scentrolleri: Vi kommer överens om längden på föreställningen. Jag rekommenderar mellan 30 - 60 minuter.
Krav på lokal: Åtminstone 2 kvadratmeters golvyta med 2 meter till publiken. Finns det regelrätta scener så funkar det givetvis med.
Krav på utrustning: Inga krav, men om det finns ljud och ljus på plats så ska detta vara uppsatt innan min ankomst, alternativt kommunicerat till mig i god tid så jag hinner dit.
Åldersgränser: Ingen åldersgräns. Jag anpassar tricken efter målgrupp.

Kostnad: En offert skickas efter vi kommunicerat. Riktpriser är ca 3 000 SEK (ex moms) per 30 minuter (pristrappa finns - exempelvis 60 minuter för 5 000 SEK ex moms) plus 30 kronor per mil (ex moms) i reseersättning om eventet är utanför Umeå Kommun. Är dessutom eventet så pass långt bort att logi krävs, så kommer detta tillkomma.

Bokning: Skicka ett mail till This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. eller ring mig på 076-1089327! Då kan vi prata ihop oss och så kan jag skräddarsy något som passar just dig!

Tänk på att scentrolleri går jättebra ihop med mingeltrolleri. Ett vanligt koncept är 30 minuters scentrolleri, följt av 30 minuters mingeltrolleri (riktpris 5 000 sek ex moms).

En fotograf kan komma att följa med på samtliga föreställningar.