Barnkalas


Barnkalas!

Alla har vi någon gång varit ung och fascinerad av saker - stora som små. Vilken tur att jag kan komma till just ditt (eller ditt barns) födelsedagskalas och underhålla!

Hur fungerar det?

Jo, vi kommer överens om plats och tillfälle - och du planerar in att själva showen kommer ta mellan 25 - 30 minuter. Jag kommer dyka upp ungefär 20 minuter i förväg (antingen som hemlig gäst och att jag förbereder i smyg - eller att de vet om att jag kommer) och kommer förbereda upp showen ensam när barnen väntar förväntansfullt i ett annat rum. Förslagsvis bjuds dessa barn på något gott fika eller tårta i något annat rum, medan denna process sker. Det rummet som jag ska uppträda i kan vara ett vardagsrum, ett kök eller kanske till och med en kvarterslokal! Det viktiga är att du innan har förberett ett utrymme på golvet som blir min "scen" med i alla fall 2 meter till publiken. Det är dessutom väldigt önskvärt med ett vanligt bord på "scenen".

När det är dags för show så kommunicerar vi, och du släpper in barnen som förväntansfullt sätter sig framför trollkarlen. Efter showen kommer dessa barn prata om "den där trollkarlen" länge länge länge efter och du kommer vara nöjd för du fick en liten stund för dig själv där du kunde sitta ner och dricka ditt kaffe. Kanske kikar du också (det är helt tillåtet!) och blir lika förvånad. Det är inte ovanligt!

Efter showen så packar jag ihop, och vi löser det praktiska innan jag lämnar lokalen.


Praktisk information

Beräknad tidsåtgång för show: 25 - 30 minuter.
Krav på lokal: En "scen" (kan vara en golvyta) på åtminstone 2 kvadratmeter. Publik sitter ungefär 2 meter från scen. Ett bord på scen. Andra krav kan tillkomma, detta kommuniceras i så fall.
Krav på utrustning: Inga.
Åldersgränser: Från 7 år till 15 år (men föräldrar är givetvis välkomna att titta). Är det en fest för någon äldre? Då rekommenderar jag scentrolleri!

Kostnad: 800 kronor (fast pris för föreställning) plus 30 kronor per mil i reseersättning om kalaset är utanför Umeå Kommun.

Bokning: Skicka ett mail till This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. eller ring mig på 076-1089327!

En fotograf kan komma att följa med på samtliga föreställningar.