Workshop!
Efter ett framträdande (säg barnkalas, scentrolleri eller mingeltrolleri) så samlar trollkarlen de som är intresserade av att lära sig lite mer. De samlas i ett rum med stolar och ett bord. Där går trollkarlen igenom lite av de hemligheter som de nyss sett. Hur coolt är inte det?

Hur fungerar det?

Du har bokat en workshop i 30 minuter. Efter en föreställning, eller om du bara vill ha workshopen, så samlas man i ett rum med de deltagare som antingen anmält sig eller är intresserade. Är det ett fåtal så går det att samlas kring ett bord med lite stolar. Är det många? Kanske behövs det göras i en "scenvariant". Först visas själva tricket upp för deltagarna, som sedan får rekvisita och får öva själva under handledning av mig. I slutet får samtliga också små häften så de inte glömmer bort det som vi gått igenom!

Efter workshopen så packar jag ihop, och vi löser det praktiska innan jag lämnar lokalen.


Praktisk information

Beräknad tidsåtgång för workshop: 30 minuter - 2 timmar. Beroende på vad du vill ha.
Krav på lokal: Beroende på antal deltagare, antingen ett rum med bord och stolar där alla får plats - eller en liten scen där jag kan göra workshopen som en scenvariant.
Krav på utrustning: Inga särskilda krav.
Åldersgränser: 7 år och uppåt. Berätta gärna vilken ålder det handlar om så jag kan anpassa workshopen.

Kostnad: 30 minuter workshop, inklusive material: 800 SEK. 60 minuter workshop inklusive material: 1 400 SEK. 2 timmars workshop inklusive material: 2 000 SEK.

Bokning: Skicka ett mail till This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. eller ring mig på 076-1089327! Då kan vi prata ihop oss och så kan jag skräddarsy något som passar just dig!

Workshops passar jättebra med andra event! Ett vanligt förekommande upplägg är exempelvis ett barnkalas med efterföljande 30 minuter workshop (totalt 1600 SEK) eller ett scentrolleri med efterföljande workshop!

En fotograf kan komma att följa med på samtliga tillställningar.