• Trolleri 4
  • Trolleri 5
  • Trolleri
  • Trolleri 3
  • Trolleri 2

Varför kommer det en faktura från Bounze?

Ibland använder vi oss av Bounze att fakturera genom. Det är inga problem, och inga extra kostnader ska ha tillkommit! I så fall, kontakta mig!

Varför kommer det en faktura från Frilans Finans?

Ibland använder vi oss av Frilans Finans att fakturera genom. Det är inga problem, och inga extra kostnader ska ha tillkommit! I så fall, kontakta mig!

Jag såg ett trick på TV / en kompis gjorde ett trick / en annan trollkarl gjorde ett trick - kan du göra det?

Förklara ungefär vad du såg, så ska vi se vad jag kan lösa. Annars kommer du komma ihåg mina trick sen!

Jag är sugen på att boka lite trolleri, men hur vet jag vad jag ska välja?

Tja, du kan ju läsa lite under "Trolleri" ovan, där har jag beskrivit det jag erbjuder! Annars är du alltid välkommen att maila mig på This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. eller ringa mig på 076-1089327 så pratar vi om det!

Åh, det står att en kameraman följer med! Kan vi få bilderna ni fotar?

Tja. Det brukar gå att lösa mot en liten mindre summa, men märk väl att vi inte är proffsfotografer (och tar såklart inte betalt som en sådan).

Vi är ett företag baserat i Malmö/Göteborg/Stockholm/Kiruna - vi har hört superbra saker om dig. Kan vi också boka dig för ett företagsevent, exempelvis en kickoff?

Ja absolut. Det är inga större problem, men tänk på att det kommer tillkomma reseersättning och boende utöver kostnaden för föreställningen. Jag har haft föreställning över hela Sverige, det har inte varit några problem!

Hur hinner du med föreställningar när du både pluggar till läkare och jobbar extra utöver det?

Jag ska inte ljuga, det är svårt och ofta tungt. Det som är bra med trolleriet för mig är att jag får en liten terapi av det, jag mår bättre utav det! Av förståeliga skäl så kommer jag inte kunna uppträda vilken tid som helst (det är ofta svårare på dagtid än kväll- eller helger). Det går alltid att skicka ett mail och fråga om jag kan det datumet i fråga.

När bör jag boka jul-, nyårs-, påsk- och midsommaruppträdanden?

Detta är väldigt populärt, så egentligen så fort som möjligt för att tiderna inte ska ta slut! Mest populära är nyårs och julfesterna - så där kanske man ska vara extra tidigt ute!

Jag är ansvarig för en marknad i <valfri ort> och skulle vilja du uppträder där under flera dagar. Är det möjligt?

Under sommaren är det ofta inget problem över huvud taget. Slå mig en pling på 076-1089327, eller maila mig på This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., så kan vi bolla lite tankar kring det. I slutskedet skickar jag en offert till dig, så får du ta ställning till det! Jag har tidigare uppträtt på olika marknader, bland annat på Åsele Marknad som är Norrlands största marknad!